Trailer en datum voor The Sinner (seizoen 2) detective Harry Ambrose Netflix

Trailer en datum voor The Sinner (seizoen 2)

De trailer en datum voor The Sinner (seizoen 2) zijn respectievelijk online gezet en bekendgemaakt! Wat ons betreft goed nieuws, omdat we vorig jaar erg hebben genoten van het eerste seizoen van deze spannende serie. Lees je mee?  

Moord op het strand

Het eerste seizoen draaide om Cora Tannetti (Jessica Biel, tevens uitvoerend producent van deze Netflix Original). Een moeder die op een willekeurige dag, overdag, op het strand een moord pleegt. Waarom ze dit deed, weet ze niet. Vervolgens zien we detective Harry Ambrose (Bill Pullman) de waarom-vraag van het hele gebeuren proberen op te lossen.

Het leverde een super toffe, spannende en mysterieuze serie op. Met ontzettend veel slimme haakjes, die vaak schuurden en af en toe behoorlijk duister en zelfs eng waren. En toch bleven we kijken. En wij waren niet de enigen, want The Sinner seizoen 1 werd het gesprek van de dag op scholen, werk, verenigingen en op straat.

Maar de zaak Cora Tannetti werd in het eerste seizoen opgelost. Dus zou er überhaupt een tweede seizoen komen van deze fantastische serie? Al na een paar maanden werd duidelijk van wel. En nu is er dus de trailer van het tweede seizoen, een verschijningsdatum en wat beperkte info over de inhoud.

pullman en biel The Sinner Netflix seizoen 1
Pullman en Biel, nog samen in seizoen 1. Bron: The Sinner/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Detective Ambrose keert terug

En we kunnen nu alvast verklappen dat detective Harry Ambrose in het tweede seizoen terugkeert. De case van Tannetti is dan wel in het eerste seizoen opgelost, maar moordzaken zijn nog steeds aan de orde van de dag. En dus zal hij weer moeten opdraven om naar een nieuwe en lugubere gebeurtenis te kijken.

Hiervoor moet hij terug naar zijn geboorteplaats New York om een nieuwe zaak te onderzoeken. Een jongetje van 11 jaar heeft daar namelijk zijn ouders vermoord. Creepy. En uiteindelijk net zo ingewikkeld als de zaak uit het eerste seizoen.

Trailer en datum voor The Sinner (seizoen 2)

Maar The Sinner (seizoen 2) dus. We kunnen het nieuwe seizoen op 9 november 2018 op Netflix verwachten. En aangezien het eerste seizoen vorig jaar in één keer op Netflix kwam, gokken we dat alle afleveringen van het tweede seizoen ditmaal ook allemaal op Netflix gezet zullen worden. Dus je hoeft dan niet een week te wachten op nieuwe episodes.

Kunnen jullie ook niet wachten? Bekijk hieronder alvast de trailer van The Sinner (seizoen 2). En laat ons op onze Facebookpagina ook even weten of jullie er ook zo naar uitkijken.

Ben je meer benieuwd naar al onze tips van vorige week of de week ervoor? Lees dan onze week 41 en week 40 Netflix overzichten op je gemakje door. En wist je trouwens al, over moordzaken gesproken, dat Making a Murderer seizoen 2 op het punt van beginnen staat?