trailer van de laatste Sense8 film op Netflix

De trailer van de laatste Sense8 film nu te zien

Na twee seizoenen een een kerstspecial werd door Netflix de stekker uit Sense8 getrokken. De fans kwamen in opstand en vonden het einde niet goed uitgewerkt en dus werd er besloten om nog een allerlaatste film te maken. Op deze manier werd er een compromis gesloten, hopelijk met een bevredigend einde. 

Compromis na cancelen van de serie

Welnu, de trailer van de laatste Sense8 film is nu te zien. Hierin krijgen we een tipje van de sluier van wat we kunnen verwachten met betrekking tot de acht hoofdpersonen. Bekijk de trailer onderaan dit artikel.

De afsluitende film van Sense8, die de titel Amor Vincit Omnia zal dragen en ongeveer 2 uur zal uren, zal trouwens op 8 juni 2018 op Netflix verschijnen.

We zijn benieuwd of en zo ja hoe de makers erin zijn geslaagd om de populaire serie een goed einde te geven. Een einde die de serie toch wel verdient. Wij vonden het vooral tof dat er op zoveel verschillende locaties is geschoten.

Plot

Maar even in het kort waar de serie ook alweer over ging. In Sense8 maken we kennis met 8 totaal verschillende personen: Riley (DJ uit IJsland), Will (politieman uit Chicago), Nomi (transgender-activiste uit Californie), Capheus (buschauffeur uit Kenia en tevens groot fan van Jean-Claude van Damme), Sun (zakenvrouw uit Seoul), Kala (wetenschapster uit India), Wolfgang (badboy uit Duitsland) en Lito (een Mexicaanse acteur).

Sense8-seizoen2-amsterdam-netflix-tips
De crew in Amsterdam, een van de steden in seizoen 2. Bron: Sense8/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Zoals je ziet, komen ze uit alle windstreken en hebben ze ogenschijnlijk niets met elkaar te maken. Maar niets is minder waar; ze bezitten namelijk een bijzondere gave en zijn ‘sensate’ (sense8). Ze zijn op telepathische wijze met elkaar verbonden en kunnen met elkaar spreken, elkaars emoties voelen, elkaars taal spreken en elkaars talenten gebruiken.

Bijzondere mensjes dus.

Bijzondere en adembenemende locaties

Wij vonden het vooral erg tof dat, omdat alle hoofdpersonen uit een ander land komen, er ook op ontzettend veel verschillende plekken in de wereld is geschoten.

We worden als kijker bij de hand genomen tijdens de visuele reis. Via een grauwe stad als Chicago naar een kleurrijke bruiloft in India, om vervolgens via het warme Mexico naar de talloze bergen op IJsland te gaan. Alsof je soms door een uitgave van een National Geographic-gids loopt!

Trailer van de laatste Sense8 film Amor Vincit Omnia

Hoe dan ook, de trailer van de laatste Sense8 film zie je hieronder. Laat je ons even weten op onze Facebookpagina wat je van deze serie vindt? Dat vinden we erg leuk.

https://www.youtube.com/watch?v=PHNo7HqmGyQ