Tweede seizoen van Tiger King in november op Netflix

Tweede seizoen van Tiger King in november op Netflix

Er is steeds meer informatie bekend over het tweede seizoen van Tiger King. In dit artikel zetten we alles even voor je op een rijtje.

Het tweede seizoen van Tiger King

Een aantal weken terug schreven we al een artikel waarin we uit de doeken deden dat er een tweede seizoen zou komen. En nu is de kogel daadwerkelijk door het heilige huis. Op 17 november zal Tiger King 2 – zoals het tweede seizoen zal heten – op Netflix Nederland te zien zijn!!

In dit tweede seizoen van Tiger King zien we dat Joe Exotic in de bajes zit voor verschillende overtredingen m.b.t. het houden van wilde dieren en omdat hij Caroline Baskin wilde vermoorden.

En dat deze dierenrechtenactiviste Baskin probeert om zijn dierentuin in haar bezit te krijgen.

Daarnaast zijn er natuurlijk weer genoeg side plots, gekke vrienden/vriendinnen van de twee hoofdrolspelers, nieuwe geheimen, een hoop gekte, drank, seks, intriges en meer. Kortom, het wordt weer een ouderwets potje ’tigerkingen’.

Een regelrechte hit

Toen het eerste seizoen van Tiger King vorig jaar op Netflix kwam, ontplofte het internet. We zaten net in een lockdown, dus we hadden genoeg tijd om te kijken. En dat deed men massaal. Wereldwijd.

Het verhaal was namelijk te bizar om waar te kunnen zijn. Aan de ene kant was er dus Joe Exotic, de excentrieke homoseksueel met een eigen dierentuin in Oklahoma vol tijgers en andere exotische dieren.

Aan de andere kan was er Carole Baskin, een dierenrechtenactiviste. Zij klaagt Joe aan, omdat ze vindt dat zijn wilde dieren niet goed worden verzorgd. En met succes. Joe dient 1 miljoen dollar te betalen en gaat failliet.

Vervolgens komen we erachter dat de man van Carole Baskin op mysterieuze wijze is verdwenen. Joe beschuldigt Carole ervan dat zij hem vermoord heeft en gevoerd heeft aan haar grote katachtigen.

Trailer van het tweede seizoen van Tiger King

In het tweede seizoen – waarvan je de trailer hieronder kunt bekijken – zullen er naast Joe en Carole ook weer een hoop andere karakters op het toneel verschijnen. De ene nog gekker dan de ander.

Want wat is de rol van Jeff Lowe en Tim Stark in het geheel? En komen we er nu achter wat er precies met de man van Carole Baskin is gebeurd? Wij zijn benieuwd! Noteer 17 november dus zeker in je agenda om gelijk naar Tiger King 2 te kijken!