Arrow (seizoen 7B) crossover the flasg supergirl

Uitzendschema’s The Flash (seizoen 5B), Arrow (seizoen 7B), Supergirl (seizoen 4B) en Legends of Tomorrow (seizoen 4B)

We krijgen vaak de vraag wanneer bepaalde series op Netflix komen, of wanneer ze weer verder gaan. Soms houden series namelijk een pauze in het midden van een seizoen, een soort winterstop. Hier zetten we een aantal data voor je op een rij van een viertal series, namelijk van The Flash, Arrow, Supergirl en Legends of Tomorrow.

Series hebben raakvlakken met elkaar

De series Arrow, Supergirl, Legends of Tomorrow en The Flash hebben ook iets met elkaar te maken. Allereerst zijn het allemaal CW-series, de Amerikaanse zender die patent lijkt te hebben op series met superhelden.

De superhelden uit deze series leven ook in hetzelfde universum en dus is het ook niet zo gek dat ze af en toe bij elkaar in de serie komen in een zogeheten crossover episode.

Dit jaar had deze de titel ‘Elseworlds’ part 1 t/m part 3. Elke serie had z’n eigen crossover-aflevering waarin alle superhelden bij elkaar kwamen, behalve Legends of Tomorrow. Die mocht niet meedoen dit jaar. Misschien was hij stout, wie zal het zeggen?

Maar genoeg over dit, jullie willen weten vanaf wanneer je weer kan genieten van nieuwe afleveringen van deze vier series. Welnu, als je eventjes verder leest, weet je het precies.

Supergirl (seizoen 4, deel 2)

Dit is bijvoorbeeld het geval bij de serie Supergirl. Het vierde seizoen van deze serie staat inmiddels al op Netflix, maar alleen de eerste negen afleveringen van seizoen 4.

Twee dagen nadat de afleveringen op de Amerikaanse televisie wordt uitgezonden, krijgen wij als kijkers van Netflix de mogelijkheid om dezelfde aflevering via Netflix te zien. Althans, dat was tot nu toe het geval bij het eerste deel (aflevering 1 t/m 9)van het vierde seizoen.

Wij gokken dan ook dat dit voor het tweede deel van seizoen 4 net zou zal gaan. En aangezien de nieuwe aflevering (aflevering 10, met de titel ‘Suspicious Minds’ op 20 januari 2019 op de de Amerikaanse televisie te zien zal zijn, denken wij dat deze aflevering vanaf 22 januari 2019 op Netflix Nederland zal komen.

Legends of Tomorrow (seizoen 4, deel 2)

Hetzelfde geldt voor de serie Legends of Tomorrow. Op dit moment staan de eerste acht afleveringen van het vierde seizoen op Netflix.

Een exacte datum wanneer Legends of Tomorrow seizoen 4 weer verder zal gaan op Netflix is nog niet bekend, alleen dat dit in april 2019 zal zijn. We weten wel dat de aflevering in ieder geval ‘Lucha de Apuestas’ zal gaan heten, wat zoiets betekent als biedingsstrijd.

Als we een exacte datum hebben voor wanneer het vierde seizoen van Legends of Tomorrow op Netflix zal komen, laten we dat weten via onze nieuwsbrief en Facebookpagina.

The Flash (seizoen 5, deel 2)

Voor de serie The Flash geldt precies hetzelfde als voor de twee CW-series die we hiervoor hebben besproken. Ook bij de The Flash werd er een soort winterstop ingepland zonder nieuwe afleveringen.

Er staan op dit moment negen afleveringen van seizoen 5 op Netflix en de nieuwe tiende afleveringen, met de titel ‘The Flash & The Furious’ zal vanaf 17 januari 2019 op Netflix te zien zijn.

Arrow (seizoen 7, deel 2)

En dan zijn we aanbeland bij Arrow. Van deze populaire serie staan inmiddels 6,5 seizoenen op Netflix en binnenkort kunnen we genieten van het tweede en laatste deel van Arrow (seizoen 7B)

Aflevering 10, die door de makers de naam ‘Shattered Lives’ heeft meegekregen, zal op 27 januari 2019 op Netflix te zien zijn. Vanaf dan zal er weer wekelijks een nieuwe aflevering van Arrow seizoen 7 op Netflix verschijnen.

Nog even alles op een rijtje

Dus voor de goede orde: hier nog even alle uitzendschema’s van de hierboven behandelde CW-serie voor je in een tabel.

Dus markeer vooral de onderstaande data even in je agenda en zorg dat je klaarzit om weer te genieten van het CW-superheldenuniversum.

wdt_ID Titel Vanaf wanneer op Netflix?
1 Arrow (seizoen 7, deel 2) 27/01/2019
2 The Flash (seizoen 5, deel 2) 17/01/2019
3 Legends of Tomorrow (seizoen 4, deel 2) 01/04/2019
4 Supergirl (seizoen 4, deel 2) 22/01/2019
Titel