Under the dome seizoen 2 netflix

Coming Soon: Under the Dome seizoen 2

Under the Dome seizoen 2 heeft een release datum gekregen! Het is inmiddels bekend wanneer het tweede seizoen op Netflix zal verschijnen en om een tipje van de sluier te geven: dat is zeer snel! 

Under the Dome is een televisieserie die gebaseerd is op het gelijknamige boek van de schrijvende superster en veelproduceerder Stephen King. De serie is gemaakt door een andere grote naam, ditmaal uit de comicwereld, namelijk Brian K. Vaughan, bekend van de fantastische Y: the Last Man stripreeks. Vaughan produceerde tevens een aantal afleveringen van Lost.

In Under the Dome wordt het slapende Amerikaanse stadje Chester’s Mill vanuit het niets met een grote “kaasstolp” (“dome”) omvat. Vanaf dat moment is het stadje niet meer te bezoeken door buitenstaanders, maar ook de eigen bewoners kunnen er niet meer uit. Uiteraard wordt er geprobeerd om toch te ontsnappen, maar meer dan een elektronisch schokje voor de desbetreffende persoon die het probeerde, zit er niet in.

Under the dome seizoen 2 op netflix datum wanneer
Still uit Under the Dome: de kaasstolp verdeelt hier de bewoners van het dorpje enerzijds en de brandweer anderzijds. Bron: Under the Dome Netflix

Under the Dome seizoen 2

Door de afsluiting van de buitenwereld, heeft ook het weer geen invloed meer. Uiteraard met rampzalige gevolgen als een niet uit te houden broeikaseffect, branden, watertekorten etc. In Under the Dome seizoen 2 gaan de bewoners op zoek naar het antwoord van deze mysterieuze, onverwoestbare en doorzichtige koepel. Nieuwe personages worden ten tonele gevoerd, wat weer zorgt een verschuiving qua leidersrollen.

Under the Dome seizoen 2 zal op woensdag 30 december 2015 op Netflix te zien zijn. Dus als je een fan bent van deze serie, dan omcirkel je deze dag met een mooie kleurtje in je agenda. Of je zet er een streep onder. Wij kijken dan alleen wel wat anders, denken wij, want ons kon de serie niet erg bekoren. Maar laat jou dat er niet van weerhouden om de serie toch een kans te geven! Bekijk hieronder de trailer van Under the Dome seizoen 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.