Under the Dome seizoen 3 wanneer op Netflix binnenkort

Coming Soon: Under the Dome seizoen 3

Wanneer Under the Dome seizoen 3 op Netflix zal komen, vraag je ons? Nou, wij hebben het antwoord! Lees dus snel verder om erachter te komen en om meer te lezen over deze serie.

Af en toe maakt Netflix bepaalde data bekend wanneer bepaalde series of films op de streamingsdienst zullen verschijnen. En nu is het dus bekend geworden wanneer de CBS serie Under the Dome seizoen 3 op Netflix zal verschijnen. Dus als je een fan bent van deze serie, hebben we eigenlijk maar één tip: lees even verder.

Plot van Under the Dome

Under the Dome is een serie die gebaseerd is op het gelijknamige boek van snelschrijver Stephen King. De televisieserie is gemaakt door een andere grote naam, ditmaal uit de comicwereld, namelijk Brian K. Vaughan, bekend van o.a. de fantastische Y: the Last Man stripreeks.

In Under the Dome wordt het kleine slapende Amerikaanse stadje Chester’s Mill vanuit het niets met een grote “kaasstolp”/koepel (“dome”) omvat. Erg mysterieus natuurlijk en ook erg Stephen King. Vanaf dat moment zijn de bewoners van Chester’s Mill niet meer te bezoeken door buitenstaanders. Maar tegelijkertijd kunnen ook zijzelf niet meer buiten hun eigen woonplaats komen. Uiteraard worden er wel verschillende pogingen gedaan om te ontsnappen, maar meer dan elektrische schok voor de desbetreffende persoon zit er niet in.

Under the Dome seizoen 3 wanneer op Netflix binnenkort datum
Ai, vuur! Bron: Under the Dome/Netflix

Under the Dome seizoen 3

Maar wanneer is Under the Dome seizoen 3 dan te zien op Netflix? Dat zal vanaf 25 december 2016 het geval zijn! Dat is bijna exact een jaar na de toevoeging van het tweede seizoen, dus dat is lekker overzichtelijk. Bekijk hieronder een promo voor Under the Dome seizoen 3 om alvast een beetje in de stemming te komen.

Under the Dome seizoen 4 zal er in ieder geval niet komen, zo hebben de makers bevestigd tegen Variety. Dus in het derde seizoen zullen alle puzzelstukjes in elkaar moeten gaan vallen, want Under the Dome season 4 zal dus niet meer gemaakt worden.

Ben je trouwens benieuwd naar andere data wat betreft wanneer bepaalde titels op Netflix komen? Check dan even onze Binnenkort op Netflix pagina. Hier houden we in een tabel alle data bij van bevestigde films en/of serie. Zo weet jij precies wanneer iets online komt, zover dat dus bekend is gemaakt door Netflix.