Undercover seizoen 3 - alles we weten wanneer op Netflix

Undercover seizoen 3 – alles we weten

Een jaar geleden kwam het tweede seizoen van de Nederlandse Netflix Original Undercover op Netflix. En binnenkort is het tijd voor Undercover seizoen 3! Wat weten we nu al over dit derde seizoen?

Ferry Bouman

Laten we met het grootste nieuws beginnen. Ferry ‘Lammers’ Bouman, de drugsbaron uit het zuiden van het land, krijgt in het derde seizoen weer een grotere rol.

In S02 zat hij in de bak en dus was zijn rol ook vrij beperkt. Het draaide toen vooral om de Bob (Tom Waes) die ditmaal probeerde te infiltreren bij broertjes Laurent en J.P. Berger, twee handelaren in wapens.

Ferry en zijn zoektocht naar de ware identiteit van Kim en Bob – de twee undercoveragenten die ervoor hebben gezorgd dat hij nu in de bak zit – speelde nog wel een rol in het tweede seizoen, maar in Undercover seizoen 3 heeft ie weer een van de hoofdrollen te pakken. Hij mag namelijk de bajes uit En dat is wat ons betreft goed nieuws.

Waar gaat Undercover seizoen 3 over?

Naast de grotere rol voor Frank Lammers als drugskoning Ferry Bouman, zullen er rollen zijn voor de actrice Nazmiye Oral en de Duitse acteur Murat Seven, twee mensen met Turkse roots.

Dat is geen toeval. Zij staan namelijk aan het hoofd van een grote Turkse drugsbende. Als echtpaar Leyla Bulut en Serkan Bulut zijn ze verantwoordelijk voor het reilen en zijlen van de onderneming. En dat doen ze goed.

Ferry is zijn plek als King XTC – door zijn tijd in de gevangenis – kwijtgeraakt aan deze nieuwe bende. Hoe lost hij dit op? En wat is de nieuwe rol van Bob? Zal hij nu alweer undercover moeten? Een klein tipje van de sluier: ja. De serie heet immers niet voor niets ‘Undercover’!

De nieuwe koning en koningin van de XTX. Bron: Undercover / Netflix

Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix?

Misschien vraag je je nu af: “Maar jongens toch, wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix?” Nou, dat is jammer genoeg nog niet bekend. Wij gokken dat het nog wel dit jaar zal zijn, maar een exacte datum voor het derde seizoen is er nog niet. Wel kan je hieronder alvast de eerste beelden bekijken.

Als we de datum wel weten, dan lees je dat in onze nieuwsbrief. En natuurlijk ook op onze site, Facebook en Instagram. Tot snel!