verdwenen Netflix titels januari

Laatste kans: (bijna) verdwenen Netflix titels december

Af en toe verdwijnen er titels uit het Netflix aanbod om zo plaats te maken voor nieuwe series en films of omdat simpelweg de licenties aflopen. Netflix ziet dan niet de noodzaak om deze licenties opnieuw te kopen of wachten hier liever even mee. We schreven al een aantal keer een berichtje over titels die spoedig van Netflix zouden verdwijnen en dat gaan we nu weer doen, dus zet je schrap en lees snel het (bijna) verdwenen Netflix titels december artikel dat we jullie nu gaan voorschotelen. 

Wil je dus nog snel een bepaalde film of serie kijken, maar lees je hier beneden dat hij (voorlopig) uit het Netflix aanbod verwijderd gaat worden? Dan weet je wat je moet doen: je agenda leeg maken, alles aan de kant, op de bank gaan zitten/liggen en snel nog even gaan kijken.

Voordat het te laat is en de titel gaat horen tot de categorie verdwenen Netflix titels december. Een gewaarschuwd mensje telt namelijk voor twee, vandaar de onderstaande tabel met de titels die verwijderd gaan worden inclusief de desbetreffende datum waarop dat gaat gebeuren. Doe er dus je voordeel mee.

(bijna) verdwenen Netflix titels december

Maar welke titels gaan deze maand verwijderd worden en wanneer? En moet je dus nog snel even gaan kijken, als je niet te laat wilt zijn? Je kan het zien in de onderstaande (bijna) verdwenen Netflix titels decembertabel.

[table id=5 /]

Vond je dit nou een nuttig artikeltje, aarzel dan niet om hem te delen op je favoriete sociale media via de knoppen onderaan het artikel en like onze Facebookpagina. Op deze manier help je je mede-Netflixkijkers, zodat ook zij nog even snel naar die ene film of serie kunnen kijken voordat de titel uit het Netflix aanbod verwijderd wordt en onderdeel wordt van het verdwenen Netflix titels december lijstje. Veel kijkplezier nog even!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.