verdwenen Netflix titels eind januari

Laatste kans: (bijna) verdwenen Netflix titels eind januari

Er zijn weer nieuwe data bekend van films en series die deze maand nog gaan verdwijnen uit het Netflix aanbod. En zoals jullie van ons gewend zijn, zetten we ze even voor je op een rijtje. Lees je mee?

Oke, laten we direct van wal steken. De onderstaande films en series zullen binnen zeer korte tijd uit het Netflix aanbod gehaald worden, waardoor ze gaan behoren tot het rijtje verdwenen Netflix titels eind januari.

Een tijdje terug hebben we nog een artikel geschreven over titels die halverwege januari zouden verdwijnen en dat is inmiddels ook gebeurd. Ben je nog benieuwd naar deze titels, klik dan even op het linkje in de vorige zin.

Maar welke titels zullen eind van deze maand nog meer verwijderd worden uit het Netflix aanbod? Want in dat geval zou je misschien nog snel even die toffe film of spannende serie moeten gaan binge-watchen om niet van een koude kermis thuis te komen.

(bijna) verdwenen Netflix titels eind januari

In onderstaande tabel kan je precies zien welke series en films rond eind januari zullen gaan behoren tot de verdwenen Netflix titels eind januari. In de laatste kolom zie je op welke dag de desbetreffende titel uit het Netflix aanbod verwijderd zal worden. Doe er je voordeel mee!

En vond je dit nou een nuttig artikeltje, aarzel dan niet om hem te delen op je favoriete sociale media via de knoppen onderaan het artikel en like onze Facebookpagina. Op deze manier help je je mede-Netflixkijkers, zodat ook zij nog even snel naar die ene film of serie kunnen kijken voordat de titel uit het Netflix aanbod verwijderd wordt. Veel kijkplezier nog even en hopelijk tot aanstaande vrijdag als we weer een nieuwe Netflix aanbod overzicht plaatsen met de leukste en interessantste nieuwe Netflix toevoegingen van de afgelopen week!

[table id=7 /]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.