verdwenen Netflix titels januari

Laatste kans: titels die in september van Netflix verdwijnen

Dat titels niet eeuwig op Netflix blijven staan, weten we inmiddels. Vaak kopen ze de rechten van een serie of film voor één jaar op en kijken daarna of het de moeite waard is om de rechten nogmaals te kopen. Dit besluit wordt voornamelijk genomen op basis van hoe vaak de titel het afgelopen jaar is bekeken op Netflix. ‘Verdwenen Netflix titels’ is dan ook een zin die vaak gegoogled wordt.

Vaak verdwijnen deze stilzwijgend, iets dat uiteraard vervelend is als je je net had verheugd om bijvoorbeeld Frozen te gaan kijken met je kleine kindjes en het dan blijkt dat de film als sneeuw voor de zon van Netflix is gehaald. Je kinderen vervolgens pleasen met een snoepje of een ijsje gaat dan helaas niet meer werken. Netflix heeft al wel laten weten dat Frozen 6 september 2015 terug zal keren op Netflix, dus dat is goed nieuws.

Vaak verdwijnen Netflix titels dus zonder aankondiging, maar soms zijn er wel data bekend van wanneer een film of serie van Netflix verdwijnt. Daarom zullen we hier bij Wij Kijken Netflix af en toe met een ‘Laatste kans: (bijna) verdwenen Netflix titels‘ berichtje komen. Zo weet je wanneer welke titels de komende tijd voor het laatst te zien zullen zijn en kan je je kijkgedrag hierop aanpassen.

De komende week zullen de volgende vijf titels van Netflix verwijderd worden. Mocht je deze dus nog willen zien, dan luidt ons advies: nu doen! Voor het te laat. Wil je trouwens nooit meer wat missen, schrijf je hieronder dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van de laatste Netflix aanbod toevoegingen, door ons geschreven Netflix recensies, Netflix nieuws en nog veel meer.

(bijna) verdwenen Netflix titels: begin september

  • Hans Christian Andersen: The Fairytaler (1 seizoen) – Animatie, kinderserie (2004) – verdwijnt op 8 september 2015
  • Samurai Jack (3 seizoenen) – Animatie, kinderserie (2003) – verdwijnt op 8 september 2015
  • Ben 10: Alien Force (1 seizoen) – Animatie, kinderserie (2008) – verdwijnt op 8 september 2015
  • Courage het bange hondje (2 seizoenen) – Animatie, kinderserie (2002) – verdwijnt op 8 september 2015
  • Warehouse 13 (4 seizoenen) – Sci-Fi (2012) – verdwijnt op 8 september 2015

Wekelijkse nieuwsbrief update


verdwenen netflix titels laatste kans films series aanbod

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.