verdwenen Netflix titels januari

Laatste kans: (bijna) verdwenen Netflix titels oktober

Vorige maand schreven we een vrij lijvig artikel over verdwenen Netflix titels, of toentertijd bijna verdwenen Netflix titels, van de maand september. Daar kwamen een hoop boze reacties op, maar zoals we wel vaker zeggen: wij hebben geen invloed op het Netflix aanbod. Was het maar waar. Alhoewel we wel al een tijdje meer oudere klassiekers op Netflix zouden willen zien en de laatste tijd zijn er wel een aantal, zoals Casablanca en It’s a Wonderful Life, toegevoegd…. Maar dat zal wel toeval zijn! Dat gezegd hebbende hebben we nu weer een kleine update met titels die vanaf nu tot half oktober van Netflix zullen verdwijnen.

(bijna) verdwenen Netflix titels oktober

Maar welke films en series zullen er de aankomende week dan sowieso van Netflix verdwijnen? En wanneer? Voor de actievolle misdaadfilm Max Payne (2008) heb je tot en met 8 oktober 2015 de tijd om hem te bekijken.  De twee spannende sciencefiction/horrorfilms 28 Days Later (2002) en het vervolg daarop 28 Weeks Later (2007) zijn tevens tot en met 8 oktober 2015 op Netflix te zien. En deze 8e oktober blijkt een dag te zijn waarop er nog meer films van Netflix zullen verdwijnen, want ook de komediefilms John Tucker Must Die (2006) en My Cousin Vinny (1992), met een fijne rol van één van onze favoriete “maffia-acteurs” Joe Pesci zal als sneeuw in de sun verdwijnen. POEF! Op 8 oktober zal de muziekbiografie Notorious (2009), over rapper Notorious B.I.G., eveneens uit het Netflix aanbod worden gehaald. Als laatste zal op 14 oktober 2015 de animatie komedieserie Regular Show van Netflix verdwijnen, dus als je die nog wil zien dan heb je nog een dikke week de tijd.

Dus alle (bijna) verdwenen Netflix titels oktober nog even op een rijtje:

Max Payne (2008) – verdwijnt op 8 oktober 2015

28 Days Later (2002) – verdwijnt op 8 oktober 2015

28 Weeks Later (2007) – verdwijnt op 8 oktober 2015

John Tucker Must Die (2006) – verdwijnt op 8 oktober 2015

My Cousin Vinny (1992) – verdwijnt op 8 oktober 2015

Notorious (2009) – verdwijnt op 8 oktober 2015

Regular Show (2009-) – verdwijnt op 14 oktober 2015

Dit waren de (bijna) verdwenen Netflix titels oktober voor je in een artikel. Dus als je deze films en serie nog wil zien op Netflix, dan moet je dat voor de aangegeven datum doen. Mochten we nog meer einddata te weten komen van Netflix films of series, dan zullen we jullie weer verwittigen! Tot die tijd like je vooral onze Facebookpagina en abonneer je je hieronder voor onze wekelijkse nieuwsbrief met de berichten van de afgelopen week. Op deze manier mis je nooit meer iets: geen Netflix aanbod weekoverzichten, geen Netflix nieuws over releases, geen Netflix recensies, geen Netflix achtergrondverhalen, maar ook geen ander film- en televisienieuws dat wij interessant vinden.

Onze, altijd op maandag verzonden, nieuwsbrief


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.