Vikings (seizoen 6, deel 2) wanneer op Netflix datum

Vikings (seizoen 6, deel 2) snel op Netflix Nederland!

Goed nieuws voor alle vikings / vikingen fans: Vikings (seizoen 6, deel 2) komt snel op Netflix! Binnenkort kunnen we dus eindelijk kijken naar het laatste deel van het zesde seizoen.

Wanneer komt Vikings (seizoen 6, deel 2) op Netflix?

We moesten als trouwe Netflix-kijkers even wachten – de laatste afleveringen van Vikings kwamen op 30 december 2020 namelijk al uit – maar binnenkort is het eindelijk zover. Dan kunnen ook wij naar deze laatste 10 afleveringen kijken.

Volgende week is het al zover. Vanaf donderdag 1 juli a.s. staat Vikings (seizoen 6, deel 2) helemaal op Netflix Nederland. Zet deze datum – als je fan bent – dus zeker in je (digitale) agenda en sla alvast wat lekkernijen in.

Cliffhanger van heb ik jou daar

We zijn blij dat de afleveringen al snel te zien zijn, want aflevering 10 The Best Laid Plans zorgde ervoor dat we door wilden kijken. De cliffhanger – tijdens een gevecht tussen de vikinggroep en de Russen clan – was namelijk niet misselijk.

Kale koppen, baarden, wit haar … je vindt het allemaal in Vikings. Bron: Vikings / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Daarnaast was het een gevecht tussen de broers Bjorn Ironside (Alexander Ludwig) en Ivar the Boneless (Alex Høgh Andersen) die nu voor de Russen vecht. Voor als het allemaal nog niet episch genoeg was …

Maar even over de serie zelf: Noorwegen, IJsland, Engeland, de Vikings zitten overal. Het geeft de serie een grootse sfeer. Tel daar de gevechten en het spannende verhaal bij op en je krijgt met Vikings een heerlijke serie.

Het einde van een tijdperk

Op dit moment staan de eerste vijf seizoenen helemaal op Netflix en de helft van seizoen zes. En vanaf 1 juli 2021 staat Vikings (seizoen 6, deel 2) – de allerlaatste afleveringen, want de serie is inmiddels gestopt – dus ook op de streamingsdienst.

Om alvast in de stemming te komen, hebben we hieronder de trailer van dit tweede deel. Het wordt dus echt het einde van de serie. Maar gelukkig is Netflix op dit moment bezig met de spin-off Vikings: Valhalla. Er valt de komende tijd dus nog genoeg te beleven.