virgin-river-seizoen-4-heeft-een-datum

Virgin River seizoen 4 heeft een datum

Fans van zwijmelseries, opgelet: Virgin River seizoen 4 heeft een datum. We zetten alle info even voor je op een rijtje.

Wanneer verschijnt Virgin River seizoen 4 op Netflix?

En om maar direct met het deurtje in je woning te vallen; Virgin River seizoen 4 komt op 20 juli 2022 op Netflix! Ongeveer een jaar nadat het derde seizoen op de streamingsdienst verscheen.

Op deze woensdag kun je dus weer genieten van 10 verse nieuwe afleveringen van deze romantische dramaserie.

Virgin wat?

Ken je de serie niet? Nou, Virgin River gaat dus over Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge) uit het zonnige LA. In het begin van de serie gaat ze als verpleegster werken in het dorpje Virgin River in Californië. 

Het is een hele andere setting dan de drukke stad die ze zo gewend is. En dus is het even wennen. Maar dat is ook wel lekker, want ze wilt een nieuwe start maken en haar problemen achter zich laten.

Maar zo makkelijk is dat nog niet. En ook in het afgelegen Virgin River loopt ze weer tegen nieuwe strubbelingen aan. En dan wordt ze ook nog eens verliefd op ene Jack Sheridan (Martin Henderson) …

Even aan niks denken

Virgin River is erg soapy en zoetsappig tot het bot, maar heeft toch een heleboel fans. En zo gek is dat niet – als je het ons vraagt – want wie houdt er nu niet van een lekker liefdesverhaal?

Een verhaal dat ook nog eens niet helemaal van een leien dakje gaat en waar je gewoon lekker naar kunt kijken na een lange (werk)dag? Wil je dit? Dan is Virgin River de serie voor jou.

Let op: wil je nog meer informatie? Check dan onderstaande video. Maar er zitten wel spoilers in, dus let daar wel even op! 🥳

Virgin River seizoen 5

En goed nieuws, want na het vierde seizoen kunnen we sowieso nog een Virgin River seizoen 5 verwachten! Er is dus nog genoeg om naar uit te kijken, als je fan bent van deze serie.