Vis a Vis: El Oasis wanneer op netflix 31 juli 2020

Vis a Vis: El Oasis deze maand op Netflix

Wij kunnen geen genoeg krijgen van de Spaanse serie Vis a Vis en daarom is het, in onze ogen, goed nieuws dat er een spin-off van komt. Een spin-off met de titel Vis a Vis: El Oasis. En nog meer goed nieuws: deze zal deze maand nog op Netflix verschijnen.

Het einde van Vis a Vis

Om specifieker te zijn: dit zal op 31 juli zijn. Dan zullen alle 8 de afleveringen van Vis a Vis: El Oasis op Netflix Nederland komen. Dus maak je agenda leeg en kijk alles in een dagje. Of neem er natuurlijk je tijd voor en spreidt het over meerdere dagen. Wat jij fijn vindt.

Het laatste seizoen van Vis a Vis, het vierde seizoen, kwam begin 2019 tot een einde. De reacties over dit laatste seizoen waren verdeeld. Er waren kijkers die er prima mee konden leven dat dit het einde was, maar er was ook een grote groep die vond dat er meer uit te halen was.

De makers schakelden namelijk op het einde van het vierde seizoen naar heel veel jaren later. We zagen hoe een aantal personages nu leefden. In de allerlaatste scene kwamen ook Zulema (Najwa Nimri) en Macarena (Maggie Civantos) in beeld. En wat bleek: ze waren net bezig met het beroven van een juwelier.

Waar gaat Vis a Vis: El Oasis (2020) over?

Vis a Vis: El Oasis zal zich focussen op deze twee karakters. We zullen zien dat ze alles beroven wat los en vastzit. Ze hebben dus niet zoveel geleerd van hun tijd in bak!

De twee willen, zoals we wel vaker in films en series zien, nog 1x een grote financiële klapper maken, zodat ze daarna in ‘vrijheid’ kunnen leven. Het doel: de tiara van een Mexicaanse drugsdealer jatmouzen a.k.a. stelen.

Of het ze lukt, zullen we zien in Vis a Vis: El Oasis. De 8 afleveringen zijn dus vanaf 31 juli allemaal te zien op Netflix. De Spaanstalige trailer kan je in ieder geval hieronder alvast bekijken, om een beetje in de stemming te komen.