waar gaat Stranger Things seizoen 3 over op Netflix Nederland

Waar gaat Stranger Things seizoen 3 over?

Het tweede seizoen van Stranger Things is al een tijdje te zien op Netflix. Snel daarna werd al duidelijk dat er sowieso een derde seizoen gemaakt zou worden. Maar waar gaat Stranger Things seizoen 3 over?

Het tweede seizoen was weer een groot succes. Dus dat er een derde seizoen zou komen van Stranger Things op Netflix stond eigenlijk wel direct vast.

En het klopte, want niet snel na het online komen van seizoen 2, maakte Netflix bekend dat er ook een derde seizoen zou komen.

Maar wat de verhaallijn zou zijn, was uiteraard nog een groot mysterie.

Waar gaat Stranger Things seizoen 3 over?

Maar druppel voor druppel krijgen we steeds meer informatie binnen over Stranger Things seizoen 3.

Dit derde seizoen zal 8 of 9 afleveringen tellen.

Verder zal de vriendschap tussen Steve en Dustin verder worden uitgebouwd en niet alleen op een ‘oh wat grappig en schattig vlak’. Het moet een vriendschap worden van vlees en bloed.

En Will Byers, die het in de vorige twee seizoenen nogal zwaar te verduren kreeg, zal iets minder ellende meemaken in seizoen 3. Fijn voor die knul. Producer Shawn Levy zei er het volgende over:

We’re going to give Will a break. We’re not going to put Will through hell for a third season in a row. He’ll be dealing with stuff, but he won’t be at rock bottom the way we forced the amazing Noah Schnapp to play.

Verder zal Stranger Things seizoen 3 gaan over de zwarte rookdelen die vrijkomen nadat de hierboven genoemde Will Byers (Noah Schnapp) weer de baas werd over zijn eigen lichaampje.

Wanneer komt Stranger Things seizoen 3 op Netflix?

We moeten nog wel een hoop geduld hebben voordat we kunnen gaan kijken naar Stranger Things seizoen 3. Dit zal naar alle waarschijnlijk pas in 2019 zijn en op z’n vroegst eind 2018.

Als we een exacte datum weten, lees je dat natuurlijk op onze Binnenkort op Netflix pagina, in een artikel, op onze Facebookpagina of in onze nieuwsbrief (waar je je hier voor aan kunt melden).

Maar om het leed te verzachten, kunnen we alvast melden dat executive producer van de serie Shawn Levy alvast heeft verklapt dat Stranger Things seizoen 4 en seizoen 5 naar alle waarschijnlijk ook gemaakt gaan worden.

Dus dat is best een fijn vooruitzicht, lijkt ons.