Wanneer en hoe laat komt Virgin River seizoen 3 op Netflix?

Wanneer en hoe laat komt Virgin River seizoen 3 op Netflix?

Fans van Virgin River opgelet: het derde seizoen van deze romantische dramaserie komt al snel op Netflix.

Datum en tijd wanneer Virgin River S3 op Netflix komt

Om preciezer te zijn – want waarom zouden we dat niet zijn – Virgin River seizoen 3 komt op 9 juli op Netflix. Morgen, dus. En er is zelfs al bekend hoe laat de nieuwe afleveringen op de streamingsdienst komen.

De tien nieuwe afleveringen van het derde seizoen zullen in de ochtend al allemaal op Netflix komen. Om 9.00 uur staan ze er namelijk – als het goed is – allemaal op. Ga jij gelijk kijken of doe je rustig aan? Laat het ons weten via Facebook en/of Instagram!

Waar gaat Virgin River over?

In deze serie draait het allemaal om Melinda Monroe uit Los Angeles, ook wel Mel genoemd. Ze meldt zich aan voor een functie als verloskundige / verpleegster in het afgelegen dorpje Virgin River in Californië.

Daar, zo ver van huis op een plek waar ze niemand kent, denkt ze haar verleden achter zich te kunnen laten. Maar zo makkelijk is dat nog niet en al snel loopt ze ook in Virgin River tegen verschillende andere problemen aan.

Mel en Jack zittend op een stronk boom. Bron: Virgin River / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Hoe is het met Jack?

Maar gelukkig gebeuren er ook mooie dingen, zoals verliefd worden op dorpsgenoot Jack. In het derde seizoen – EN LEES NIET VERDER ALS JE DE EERSTE TWEE SEIZOENEN NOG NIET GEZIEN HEBT – zullen we eindelijk te weten komen wie er in hemelsnaam op Jack geschoten heeft.

Maar natuurlijk zal er nog veel meer gebeuren, zoals een brand, een liefdesscheiding, een nieuwe romance en nog veel meer.

Virgin River is natuurlijk nogal een soap en zoetsappig tot het bot, maar heeft toch een heleboel fans. En zo gek is dat niet, want wie houdt er nu niet van een lekker liefdesverhaal dat niet helemaal van een leien dakje gaat en waar je niet teveel bij hoeft na te denken? Wel zo fijn na een lange dag.

Hoe dan ook, Virgin River seizoen 3 komt morgen om 9.00 uur dus op Netflix. De trailer van seizoen 3 is hieronder te bekijken.