Fuller House seizoen 4 op Netflix Nederland

Wanneer Fuller House seizoen 4 op Netflix komt, lees je hier!

In de maand december zitten we vaak binnen. En wat is er dan fijner om Netflix op te zetten? Netflix weet dit, en dus is dit traditiegetrouw een maand dat er veel nieuwe titels op de streamingsdienst komen. Zo ook Fuller House seizoen 4! Je leest er hier meer over. 

Waar gaat Fuller House over?

De opvolger van de succesvolle jaren ’90-serie Full House gaat dus alweer het vierde seizoen tegemoet. Waar pater familias Danny Tanner in de jaren ’90 probeerde een knotsgek en propvol huishouden te runnen, is het in Fuller House de taak aan dochter DJ om hetzelfde te doen met haar gezin. Voeg daarbij een excentrieke latino, knotsgek buurmeisje en haar maffe broer aan toe, en voilà, daar heb je het Fuller-huishouden anno 2018.

In het derde seizoen zagen we hoe DJ nog steeds worstelde met haar liefdesavonturen en de keuzes die ze hierin moest maken. Wij denken dat ze hier nog niet klaar mee is in het vierde seizoen. Maar het allerbelangrijkste van seizoen 4 zal ongetwijfeld de zwangerschap/draagmoederschap van Kimmy zijn. Hoe zal dit verlopen? Zal Fernando deze dramatiek wel aankunnen? Hoe zal het Stephanie als moeder vergaan?

Vanaf wanneer is Fuller House seizoen 4 op Netflix?

Nog even geduld, maar vanaf 14 december krijgen we antwoord op deze vragen, want dan staat Fuller House seizoen 4 voor je klaar. Vlak voor de Kerst, dus dat is weer heerlijk getimed door Netflix.

Aan het eind van deze maand zullen we uiteraard ook nog een artikel schrijven over alle nieuwe titels in december 2018 op Netflix, dus houdt onze site in de gaten. En voor de fans van kerstfilms op Netflix, hebben we ook goed nieuws, want zoals elk jaar zullen we ook dit jaar weer een stuk schrijven met de leukste kerstfilms op Netflix.

Wil je nog meer titels bijschrijven op je ‘to-watch-list’ tijdens de kerstperiode? Hou dan zeker onze website in de gaten, abonneer je op de nieuwsbrief en volg ons op Facebook. Dan gaat er geen titel meer aan je neus voorbij!

https://www.youtube.com/watch?v=IGl5ro0OQ1c