wanneer La Casa de Papel seizoen 3 op Netflix

La Casa de Papel seizoen 3 gaat er komen!

Dat is nog eens goed nieuws van Netflix: ze hebben de rechten gekocht om La Casa de Papel seizoen 3 te gaan maken! Op deze manier wordt de Spaanse hitserie een echte Netflix Original.  

Fan waren we al van La Casa de Papel toen de serie op de Spaanse televisiezender Antena 3 werd uitgezonden. Toen het eerste seizoen van deze spannende serie vervolgens in december van 2017 op Netflix kwam, ging het balletje geleidelijk rollen en werd La Casa de Papel ook buiten Spanje steeds populairder. Het is vandaag de dag zelfs de meest gestreamde niet-Engelstalige serie op Netflix wereldwijd!

Plot

En wat ons betreft zeer terecht. Want het is een zeer spannende en goed in elkaar stekende serie. Het draait allemaal om een groep boefjes die besluiten om, onder de supervisie van meesterbrein El Profesor, de Koninklijke Munt van Spanje te overvallen. Door vervolgens daar zelf hun geld te drukken, willen ze de grootste buit ooit maken die ooit buit is gemaakt.

Maar natuurlijk gaat niet alles volgens plan. En wat volgt is daarna een erg spannend kat-en-muisspel tussen enerzijds de groep criminelen en anderzijds de politie en de onderhandelaars. Maar ook binnen deze groepen gaan er verschillende kwesties spelen. En hoe langer alles duurt, hoe meer de verhoudingen op scherp komen te staan.

La Casa de Papel seizoen 3

Toen begin april La Casa de Papel seizoen 2 op Netflix kwam, waarvan je de trailer onder deze alinea kan zien, waren we erg blij. Maar ook een beetje verdrietig, omdat dit het laatst gemaakte seizoen was van de serie. Maar nu komt Netflix dus met het nieuws dat ze sowieso zelf La Casa de Papel seizoen 3 gaan produceren en maken.

Eerst hadden ze alleen de uitzendrechten van de eerste twee seizoenen, maar het derde seizoen gaan ze dus zelf produceren. Op deze manier wordt La Casa de Papel vanaf het derde seizoen een echte Netflix Original!

En er is al het een en ander bekend over gemaakt. Zo weten we dat de acteurs Álvaro Morte (El Profesor), Úrsula Corberó (Tokio), Jaime Lorente (Denver), Alba Flores (Nairobi) en Miguel Herrán (Rio), Pedro Alonso (Berlín) en Esther Acebo (Mónica Gaztambide) een rol zullen spelen in La Casa de Papel seizoen 3.

Langzaam zal er vast steeds meer bekend worden gemaakt over personages, verhaallijnen. Maar voor nu is dit het enige dat nu duidelijk is.

Wanneer komt La Casa de Papel seizoen 3 op Netflix?

Wanneer La Casa de Papel seizoen 3 op Netflix komt, is nog niet bekend. Maar dat dit in 2019 zal zijn, is wel al door Netflix aangekondigd. Als we meer weten, lees je dat uiteraard op onze Binnenkort op Netflix pagina, in onze nieuwsbrief of op onze Facebookpagina.

Mocht je de serie niet kennen, dan raden we je aan om hieronder alvast de trailer van seizoen 1 te kijken. De trailer van seizoen 2 kan je hierboven vinden.