derde seizoen van La Casa de Papel

Wat weten we over het derde seizoen van La Casa de Papel (vanaf 19 juli te zien)?

Het derde seizoen van La Casa de Papel staat op het punt van beginnen. Vanaf 19 juli kunnen we op Netflix naar het derde seizoen gaan kijken. Alle afleveringen staan er dan in één keer op. Maar er is inmiddels nog veel meer bekend over dit nieuwe seizoen.

Mondjesmaat werd er steeds meer bekend over het derde seizoen van La Casa de Papel. Zo weten we dat het verhaal zich wederom o.a. in Madrid zal afspelen, in de Spaanse Bank of te wel de Banco de España.

En aan een trailer te zien, die je hieronder kan bekijken, zal een tropisch eiland misschien ook tot een van de locaties behoren. Cool. Of toch niet helemaal? LET OP: niet kijken als je de eerste twee seizoenen van La Casa de Papel nog niet gezien hebt in verband met spoilers.

5 nieuwe bendeleden

Verder introduceerde El Professor (een fantastische rol van Álvaro Morte) laatst 5 nieuwe bendeleden voor het derde seizoen van La Casa de Papel met bijpassende bijnamen als Palermo, Stockholm (fans weten al wie dit is), Lissabon, Bogotá en Marseille.

Deze introductie werd gedaan door middel van een aantal tweets van het officiële La Casa de Papel account. Check de filmpjes onderaan dit artikel als je dit wilt zien.

Verder krijgt Najwa Nimri een rol als inspectrice die het onderzoek tegen de bende moet gaan leiden. Zij speelt ook in de serie Vis a vis, tevens van dezelfde makers.

Plot van het derde seizoen van La Casa de Papel

In een Spaanstalig interview met de makers Álex Pina en Esther Martínez (dus ook de makers van de Spaanse serie Vis a vis) van de populaire Netflix Original is er nog meer informatie bekendgemaakt. Zo zal het personage Rio (Miguel Herrán) bevrijd moeten worden, om hem te helpen, maar ook om het geheime leven van de rest te kunnen garanderen.

En er zal weer een overal moeten worden gepleegd. Ditmaal is de Banco de España, tevens in Madrid, dus het doelwit. Een zwaarbeveiligde bank met kluizen die diep in de grond zitten en die zichzelf met water vol laten lopen bij een overal. Begin er maar aan.

Hoe dan ook, wij kunnen niet wachten op het derde seizoen van La Casa de Papel. Nog 22 nachtjes slapen en we kunnen gaan genieten van seizoen 3. Oh, en volg ons zeker op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.