When Calls the Heart seizoen 5 op Netflix

When Calls the Heart seizoen 5 binnenkort op Netflix

When Calls the Heart seizoen 5 op Netflix

Onze lezers vroegen zich vaak af wanneer When Calls the Heart seizoen 5 nu eens eindelijk op Netflix zou komen. Mensen konden namelijk niet langer meer wachten. Voor hen hebben we goed nieuws. Er is namelijk een datum vanaf wanneer we naar dit vijfde seizoen kunnen kijken op Netflix.

Wanneer komt When Calls the Heart seizoen 5 op Netflix?

Dit zal namelijk vanaf 1 februari 2019 zijn. Op deze vrijdag zullen alle afleveringen van When Calls the Heart seizoen 5 op Netflix Nederland verschijnen. Geen gedoe meer met elke week een nieuwe aflevering dus, neen, alles lekker in één keer.

Maakt dat weekend daarom, als je fan van de serie bent, maar tijdvrij om er even lekker voor te zitten. Zodat je alle nieuwe afleveringen van dit vijfde seizoen in één ruk kunt kijken.

Verhaal van When Calls the Heart

Voor de mensen die nu zoiets hebben van “leuk, maar ik ken de serie niet”: When Calls the Heart speelt zich af begin 20e eeuw in het kleine Canadese dorpje Coal Valley.

Zoals de naam al een beetje doet vermoeden, is de grootste inkomstenbron van de bevolking de kolenmijn. Uiteindelijk zal de kolenmijn sluiten en krijgt het de naam Hope Valley.

Hoofdpersoon is Elizabeth Thatcher, een vrouw van stand die verliefd wordt op ene Jack Thornton. Natuurlijk gaat dit niet allemaal over rozen en zijn er een hoop problemen die de twee moeten overwinnen, omdat When Calls the Heart immers een dramaserie is, maar dat weerhoudt hen er niet van om het toch te proberen.

Trailer

Ja, When Calls the Heart is ontzettend Amerikaans, zowel qua verhaallijnen, het acteerwerk en de shots, maar als je hiervan houdt, zal je je onder kunnen dompelen in deze wereld en jezelf er zelfs in kunnen verliezen. 

Voor ons is de serie alleen niet weggelegd, maar wie zijn wij 😉 Bekijk de promo van When Calls the Heart seizoen 5 hieronder maar eens en je snapt direct wat we bedoelen.