white lines op netflix van maker la casa de papel

White Lines, een nieuwe serie van de maker van La Casa de papel

De naam Alex Pina zal je misschien niet direct iets zeggen, maar de beste man is een van de makers van La Casa de Papel. Dal zal je waarschijnlijk wel kennen! Hoe dan ook, de serie White Lines is van zijn hand en verschijnt op 15 mei 2020 op Netflix. Maar waar gaat de serie over?

De dood van een DJ

Als er op Ibiza een lichaam wordt gevonden, gaat de zus van het slachtoffer naar het eiland om te onderzoeken wat er nou precies is gebeurd. Het lichaam is van een bekende Engelse DJ die 20 jaar geleden op mysterieuze wijze verdween.

In een tijd dat hij de koning van de nacht was. Van de ene op de andere dag was hij nergens meer te bekennen. Waar hij was en wat er gebeurd was … niemand wist het. En nu is er dus opeens een lichaam.

Wat is er precies gebeurd?

We zien de zus met mensen praten om te achterhalen wat er 20 jaar terug precies is gebeurd en langzaam krijgen we als kijker een beeld van de wereld waarin haar broer toentertijd een glansrol speelde. Een wereld vol seks, drugs, leugens en andere ongein.

Natuurlijk gaat dat bij haar ook niet in de koude kleren zitten en ze zal dan ook met haar eigen problemen en donkere kanten moeten dealen om de dood van haar broer een plaats te kunnen geven.

Vanaf wanneer op Netflix?

Het decor waarin White Lines zich af zal spelen, is in ieder geval al heerlijk. Ibiza is namelijk een prachtig, zonnig eiland met enerzijds schitterende en rustige natuur en anderzijds een bruisend nachtleven.

De eerste trailer, hieronder te bekijken, geeft al een aardig idee wat we kunnen verwachten (lees: spanning, mysterie, drugs en zon), dus we zijn benieuwd hoe de serie in zijn geheel uit zal pakken. Op 15 mei zullen we het weten, want dan zal het hele eerste seizoen van White Lines op Netflix komen.