With Bob and David Netflix

With Bob and David; Oude tijden herleven op Netflix

Het houdt maar niet op met het ge-grap en ge-grol op Netflix deze week. Nadat er een behoorlijk aantal toevoegingen aan comedy en cabaret bijkwam, liet Netflix ook weten dat ze de sketch comedy show With Bob and David hebben aangekocht en het online beschikbaar gaan stellen. Alweer een nieuwe Netflix Original die je lachspieren moet gaan prikkelen!

Bob Odenkirk (Breaking Bad, Better Call Saul – waar wij fan van zijn, lees hier waarom!) en David Cross (Arrested Development, waarin hij Tobias Fünke speelt, een man die constant homoseksuele opmerkingen maakt zonder dat hij het door heeft en een man die nooit, zelfs niet bij zijn vrouw, naakt kan zijn) zijn na hun HBO cult-hit uit de jaren ’90 Mr. Show and Bob and David dus weer terug voor een nieuwe sketch show. Mocht je destijds hebben genoten van deze onwijs grappige serie, is het dus goed om te horen dat de twee heren weer bij elkaar komen. Als dit duo je toen ontgaan is, is dit je kans om kennis te maken met de grappige kant van de heren en ga je hun succes van vóór Breaking Bad/Better Call Saul/Arrested Development ontdekken.

Er is nog niet bijzonder veel bekend, maar het komt erop neer dat, nadat Bob en David de marine zijn uitgezet, gaan doen wat ze wél goed kunnen: sketch comedy maken! En daarbij horen nieuwe scenes, nieuwe karakters en dus ook nieuwe pruiken. With Bob and David gaat bestaan uit 4 afleveringen van een half uur plus een ‘making-of’ aflevering van maar liefst een uur. Dat moet wel behoorlijk wat lachstuipen gaan opleveren, denken we zo. Wanneer het beschikbaar komt op Netflix is nog niet bekend, maar zodra het online staat, laten we dat uiteraard weten in de wekelijkse aanbod-update.

Check hier een aantal hoogtepunten uit het eerste seizoen van Mr. Show uit 1995, om een idee te krijgen van het soort humor van de heertjes Odenkirk en Cross.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.