datum van The Crown (seizoen 4)

Zet je de datum van The Crown (seizoen 4) in je agenda?

Zet ook jij de datum van The Crown (seizoen 4) eventjes in je agenda? Er is namelijk nieuwe informatie bekend geworden over dit vierde seizoen. Nog een kleine twee maandjes slapen en het is weer genieten van deze toffe serie.

De kroon

Even een hele snelle recap, want waar ging deze serie ook alweer over? Hier kunnen we vrij beknopt over zijn: over koning Elizabeth II van Groot-Britannie. In het begin van de serie zien we haar al op zeer jonge leeftijd koningin worden, nadat haar vader Koning George de 6e komt te overlijden. Dat is nogal wat.

In de rest van de serie zien we hoe het haar afgaat, zowel op politiek als op persoonlijk vlak. De rol van koning Elizabeth II wordt, naarmate ze ouder wordt, door diverse actrices gespeeld.

Het verhaal van The Crown (seizoen 4)

En we kunnen bijna weer genieten van een nieuw seizoen van deze prachtige serie. The Crown (seizoen 4) zal vanaf 15 november 2020 exclusief op Netflix te zien zijn. Dus omcirkel deze datum even in je agenda als je, net als ons, fan bent van deze mooie televisieserie.

Dit vierde seizoen zal zich eind jaren ’70 afspelen. Koningin Elizabeth II (wederom gespeeld door Olivia Colman nadat ze in seizoen 3 het stokje overnam van Claire Foy) is op zoek naar een geschikte vrouw voor haar zoon Prins Charles (Josh O’Connor), zodat de troonopvolging in veilige handen is.

Ze moest eens weten hoe lang ze nog koningin zou zijn (tot vandaag de dag!) en dat ze de moeite misschien had kunnen besparen 😅.

Daarnaast zullen we zien wat het effect is van het beleid van de eerste vrouwelijke premier Margaret Thatcher (Gillian Anderson). En hoe de relatie tussen haar en Koningin Elizabeth II is.

En het vijfde en zesde seizoen zullen er ook komen

Kan jij ook niet wachten? Laat het ons dan zeker even weten via Facebook of Instagram. En nu we toch je aandacht hebben: we hebben ook een nieuwsbrief. Zo ben je altijd direct op de hoogte van het laatste Netflix nieuws.

En goed nieuws, want The Crown (seizoen 5) en The Crown (seizoen 6) gaan er ook komen! We kunnen na het vierde seizoen dus nog even genieten van deze schitterend gemaakt serie.