La Casa de Papel (seizoen 4) wanneer op netflix datum

Zitten jullie al klaar voor La Casa de Papel (seizoen 4)?

Wij zijn groot van La Casa de Papel en wij niet alleen. En groot nieuws kwam ons ter ore. La Casa de Papel (seizoen 4) heeft namelijk een verschijningsdatum gekregen! Heel goed bezig, Netflix.

De serie

Je bent vast wel bekend met deze Spaanse serie. Wij hebben een beetje het gevoel dat La Casa de Papel een beetje het hedendaagse Breaking Bad is. Namelijk een serie die zo’n beetje iedereen wel kent of zelfs heeft gezien. En dat is, zeker wat ons betreft, niet zonder reden.

De eerste twee seizoenen gingen over de overval op de Koninklijke munt van Spanje, door El Professor en zijn samengestelde team met lui met verschillende expertises. Het was allemaal erg spannend en de serie zat razendknap in elkaar.

Het derde seizoen van La Casa de Papel speelde zich af na deze overval. Wat is er van de beste mensen terechtgekomen? En waar houden ze zich nu mee bezig? Al snel bleek er iemand van het team in de problemen te zitten en dus werd er, wederom door El Professor, een team opgetrommeld met nieuwe mensen en oude bekenden.

La Casa de Papel (seizoen 4)

En binnenkort komt het vierde seizoen van La Casa de Papel op Netflix. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Hopelijk wordt dit seizoen net zo gaaf als de vorige drie seizoenen.

Maar vanaf wanneer kunnen we dan kijken naar La Casa de Papel (seizoen 4)? Dat zal vanaf 3 april 2020 zijn! Wij hebben deze datum nu al met een dikke, rode lijn omcirkeld. De agenda is leeggemaakt en het grote wachten is begonnen. Het filmpje waarin deze datum bekend werd gemaakt, is hieronder te bekijken.