Zoo seizoen 3 wanneer op Netflix

Zoo seizoen 3 komt binnenkort op Netflix

We kregen de vraag vaak op onze Facebookpagina en via ons e-mailadres: wanneer komt Zoo seizoen 3 op Netflix? Lang moesten we antwoorden dat daar nog niks over bekend was. Tot nu. Want er is eindelijk een datum voor dit derde seizoen. 

Zoo

De serie Zoo kan getypeerd worden als een spannende dramaserie met een aantal kleine sciencefiction-elementen. De serie werd uitgezonden door de televisiezender CBS en gaat over een aantal mysterieuze aanvallen van dieren op mensen.

Het is de taak van wetenschapper Jackson Oz (James Wolk, bekend als Bob Benson uit de fantastische serie Mad Men) om uit te zoeken waarom dit gebeurt.

Het heeft hiermee kleine raakvlakjes met het boek Animal Farm (1945) van de Britse schrijver George Orwell, omdat in dit verhaal de dieren namelijk ook terugslaan en in het specifieke geval van Animal Farm besluiten om de boerderij waar ze wonen over te nemen.

Zoo zelf is trouwens gebaseerd op het gelijknamige boek van James Patterson waarin de dieren ook weer de macht teruggrijpen. Patterson was zelf nauw betrokken bij de serie.

Wanneer komt Zoo seizoen 3 op Netflix?

Zoo groeide direct uit tot een publieksfavoriet. Alhoewel de serie door de pers niet heel goed werd beoordeeld, en het elk seizoen steeds iets minder kijkers trok, had de serie wel een hoop kijkers en dus fans.

Zij waren het dan ook die steeds maar vroeger wanneer Zoo seizoen 3 nou eindelijk eens op Netflix zou verschijnen. Voor hen hebben we goed nieuws, want er is nu eindelijk een datum bekend. Spoiler: heel erg snel.

Cadeautje voor het eind van het jaar

Zoals bij de vorige twee seizoenen van Zoo, komt ook het nieuwe seizoen vlak voor het nieuwe jaar op Netflix.

Dit gebeurde namelijk bij seizoen 1 (eind 2016) en seizoen 2 (eind 2017) en nu dus ook bij Zoo seizoen 3. Want op zaterdag 29 december 2018 zal het derde seizoen op Netflix verschijnen.

Als je niet drie dagen kan wachten tot Zoo seizoen 3 begint, kan je hieronder alvast een kleine teaser bekijken over dit derde seizoen. Misschien maakt dat het wachten iets dragelijker.

Zoo seizoen 4

Er zal ook geen Zoo seizoen 4 komen, want de serie is inmiddels gestopt vanwege tegenvallende kijkcijfers. Het derde seizoen, dat over een paar dagen op Netflix komt, zal dus het laatste seizoen zijn. Geniet er dus nog eventjes van.

Een fijne jaarwisseling nog iedereen!