Bonusfamiljen seizoen 4 december op Netflix

Zweedse serie Bonusfamiljen seizoen 4 komt snel op Netflix

Het was een tijdje stil rondom Bonusfamiljen, maar er is goed nieuws: Bonusfamiljen seizoen 4 komt volgende maand op Netflix! We zetten alle info even voor je op een rijtje.

BonusFam… wat?

Geen idee waar we het over hebben? Laat ons je even bijpraten. Bonusfamiljen (Zweeds voor ‘bonusfamilie’) gaat over een samengesteld gezin. We volgen ouders Lisa en Patrick en hun eigen kinderen, kinderen uit eerdere relaties, familieleden en ex-partners.

Ze proberen zo goed en normaal als het gaat met elkaar om te gaan, ondanks de – en laten we er maar gelijk een understatement tegenaan gooien – niet zo optimale thuissituatie. 

Zo zijn er exen met eigen agenda’s, onderlingen spanningen over van allen en nog wat, stomme logistieke problemen, hectiek en dat soort zaken meer.

vierde seizoen Bonusfamiljen seizoen 4 december op Netflix
Het stelletje (a.k.a. Patrick & Lisa) van de hele bende. Bron: Bonusfamiljen / Netflix

Bonusfamiljen seizoen 4 in december op Netflix!

Tot nu toe stonden er drie seizoenen op Netflix. En op 14 december komt Bonusfamiljen seizoen 4 helemaal op Netflix! Dit seizoen bestaat uit in totaal 8 afleveringen.

In dit vierde seizoen zal er weer het nodige gebeuren. Gebeurtenissen die nu niet bepaald voor de gevraagde rust en regelmaat zullen zorgen …

Zo is er een brand in de keuken van het huis, komt er een verontrustend belletje vanuit het ziekenhuis en gebeurt er iets op de school van een van de kinderen.

Fans van Modern Family

Ben je fan van Modern Family? Dan moet je Bonusfamiljen zeker een kans geven. De Zweedse serie heeft een beetje het zelfde onderwerp. Maar let op: het is niet 100% een komedieserie. Er zit af en toe een lekker dramarandje aan. Wij zijn fan.

Check de trailer van Bonusfamiljen S03 – bij gebrek aan een goede, Engels ondertitelde trailer van seizoen 1 of 4 😉 – hieronder. Zo krijg je in ieder geval een beetje een idee van de sfeer van de serie.